Despre

Politica Agricolă Comună aduce aproape 20 de miliarde de euro în agricultură și în zonele rurale din România, în perioada 2014-2020. În acest context, având în vedere statutul socio-economic al României, dar și lipsa de informare a noilor generații cu privire la politicile europene, apare o nevoie specială de aducere la cunoștința tinerilor din România a orizontului pozitiv pe care existența PAC îl aduce.

Astfel, pe durata lunilor următoare, S12 va derula, cu sprijinul Comisiei Europene, o campanie de informare cu privire la Politica Agricolă Comună în România. Campania va include întâlniri directe cu tineri în cele 8 Regiuni de dezvoltare ale României, diseminarea de materiale explicite și relevante cu privire la aplicarea PAC în România, o campanie radio și o campanie de informare online.

Acest proiect a fost finantat cu sprijinul Comisiei Europene. Aceasta publicatie (comunicare) nu angajeaza decit autorul iar Comisia Europeana nu este raspunzatoare de folosirea in alte scopuri a informatiilor continute.