Seminar de informare PAC, la Cluj-Napoca

IMG_9050e-cj

Participare numeroasă, interes față de Politica Agricolă Comună și o dezbatere interesantă. Acestea au fost ingredientele seminarului „Politica Agricolă Comună în România”, desfășurat în data de 23 noiembrie 2017, la Cluj-Napoca (regiunea NV).

Devenit neîncăpător, Amfiteatrul „Regina Maria” din cadrul Institutului de Ştiințele Vieții „Regele Mihai I al României”, USAMV, a fost locul în care experții implicați în proiectul „InfoAgricol” au vorbit celor prezenți despre Politica Agricolă Comună, despre mecanismele și instrumentele sale de finanțare și despre oportunitățile pe care aceasta le oferă. De asemenea, au pus la dispoziția participanților materiale informative și de prezentare a rolului PAC.

Untitled

A fost un seminar de informare pe care cei prezenți l-au considerat interesant și util nu doar pentru tinerii care studiază în domeniu (de exemplu studenții, masteranzii și doctoranzii de la USAMV), ci pentru orice persoană orientată spre antreprenoriatul rural, în general și spre cel agricol în special, pentru orice cetățean preocupat de înțelegerea politicilor Uniunii Europene, de modul în care se investesc banii europeni și/ sau de accesul la produse sănătoase, sigure și de înaltă calitate, la prețuri rezonabile.

 

Seminarul „Politica Agricolă Comună în România” este parte a unei campanii de informare, derulată cu sprijinul Comisiei Europene și se adresează tinerilor, precum și tuturor celor interesați de beneficiile aduse de Politica Agricolă Comună (PAC).


Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s